+36 30 279 9599 Hívjon minket bizalommal
info@randob.hu Küldjön emailt
Miskolc, Besenyői út 26-28 Itt talál minket

Üzemeltetés

Üzemeltetés

2006-ban úgy döntöttünk, hogy életre keltjük Magyarországon azt az új üzemeltetési szemléletet, mely szolgáltatásainknak azóta is védjegye.

Az épületüzemeltetés legyen a mi feladatunk!

Ma már Magyarországon egyre nagyobb számban üzemelő intelligens irodaházak, bevásárlóközpontok, gyárak és zöld létesítmények rendkívül összetett, professzionális épületüzemeltetési megoldásokat kívánnak, pontos és gyors üzemeltető cég kivitelezésével.
Cégünk elhivatott üzemeltető, szolgáltatásainkkal a modern kor követelményeit szem előtt tartva, a munkafolyamatokat tekintve teljességgel észrevétlenül látjuk el a legkülönbözőbb felhasználási célú létesítmények műszaki üzemeltetését, karbantartását. Korszerű, költséghatékony megoldásainkkal igyekszünk támogatni partnereink napi munkavégzését.

Kérje egyedi, ingatlanra szabott ajánlatunkat műszaki üzemeltetéssel kapcsolatban!

Az ajánlatkérés még nem jelent elköteleződést, de felmérheti a lehetőségeket és képet kaphat munkánkról, annak mindenre kiterjedő részletességében. Kapcsolatfelvételi űrlapunk kitöltésével csatolhatja már előkészített ajánlatkérését. Kapcsolatfelvétel után, minden esetben helyszíni bejárás és felmérés előzi meg minőségi, részletesen kidolgozott ajánlatunkat.