+36 30 279 9599 Hívjon minket bizalommal
info@randob.hu Küldjön emailt
Miskolc, Besenyői út 26-28 Itt talál minket

Cégünkről

KÜLDETÉSÜNK

Vállalatunkat azzal a céllal alapítottuk, hogy kisebb nagyobb volumenű áruházak, vállalatok, üzlethelyiségek, gyáregységek és a lakosság kivitelezője majd karbantartási munkálatainak résztvevője legyen.

Fontos célkitűzésünk, hogy megbízóinkkal hosszú távú kapcsolatot építsünk ki és szakértelmünket, tapasztalatainkat a legnagyobb hatékonysággal állítsuk szolgálatukba.

Cégünk kiemelt figyelmet fordít Megbízóinak igényeire, elvárásaira és megbecsülésére, mert csak az lehet egy hosszú és tartós munkakapcsolat záloga.

Olyan egyedülálló szakmai tapasztalatra, műszaki kultúrára és kapcsolatrendszerre tettünk szert, ami méltán emeli cégünket a vezető vállalatok sorában.

A Randob Kft. munkáját illetően hosszú távú, jól átgondolt stratégiával igyekszik megalapozni a jövőjét.

Eddigi aktivitásaink

Munkáink száma az alapítás óta dinamikusan növekszik. A Randob Kft. központi raktárbázisa Miskolc belterületén helyezkedik el. Cégünk 25 fős jól képzett szakmai munkatárssal áll az Ön rendelkezésére.

KÉSZ PROJEKT

6000

ELÉGEDETT ÜGYFÉL

3500

KATTINTÁS

10000

Bodnár Zsolt - Cégvezető

Üdvözlöm! Akàr megrendelőként, alvállalkozóként vagy munkatársként keres meg bennünket, mi nyitottak leszünk Ön felé. Legyen Ön a következő! Lépjen velünk kapcsolatba!